Contact

Kom gerust eens langs om kennis te maken!

OVER ONS

Neem contact op met mij!

Wat betekend Comencis

Comencis is Catalaans. Het betekend ‘u begint’. Dit is niet alleen gericht aan startende ondernemers. Maar u kunt ook beginnen aan een professionaliseringsslag, een nieuw product, een nieuwe markt, een nieuwe dienst, een nieuwe regio, enzovoorts.

Strategisch Partner
Creatief Bureau
Als bedrijf wilt u natuurlijk uitkomen bij de juiste doelgroep. Hoe sneller deze mensen uw product of dienst vinden, hoe groter de kans op meer omzet. Het is daarom van groot belang dat u uw marketing & communicatie op een andere manier inzet dan uw concurrenten. Wij helpen u hierbij graag verder. Dagelijks werken we aan vele merken om een korte ROI (return on investment) te realiseren. Dit doen we door efficiënt om te gaan met content, pakkende uitingen te realiseren en dit zeer gericht te publiceren op online- en offline mediakanalen.
Wij hebben specialisten in huis die bekend zijn met onder meer vormgeving, ontwerpen, tekstschrijven, marketing, videoproductie, Social media en Adwords. De marketingcampagnes die we opzetten zijn effectief voor alle branches. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welke aanpak voor u het beste werkt.
Soms weet u heel goed wat u wilt, maar heeft u ondersteuning nodig voor het vervaardigen van middelen. Denk bijvoorbeeld aan uw branding, uw website of social media. Als Creatief Bureau zijn wij graag een verlengde van uw eigen marketing en communicatie activiteiten. Voor eenvoudig en alleen uw visitekaartje bent u ook bij ons welkom.

Benader ons gerust voor uw: website(shop), relatiegeschenken, werkkleding, drukwerk, bedrijfsvideo of andere content. Ons creatieve team staat voor u klaar!

Ruim 500 klanten gingen u voor!

Comencis is groot door klein te blijven. Dit betekent schaalbaar en duurzaam. Maar dit betekent ook dat wij scherp in de markt staan. Transparantie en eerlijke prijzen hebben ons tot dusver veel ambassadeurs opgeleverd.