Hosting

Wij vinden het belangrijk om goede en betrouwbare hosting te leveren, maar wij vinden het net zo belangrijk om goede service te verlenen. Bij Comencis heeft u alles onder 1 dak. Een probleem aan uw website kan liggen bij uw domein (DNS), uw hosting of uw website zelf. U hoeft zich hier niet langer druk over te maken en hiermee bespaart u tijd, maar ook kosten. Voor spoed zijn wij ook bereikbaar buiten kantooruren en in het weekend. Uw bedrijf gaat online ook gewoon door.

Bij ons werken we niet met ticketsystemen waar u dagen moet wachten op uw antwoord. Bel ons gerust!

Ons BASIC hostingpakket biedt alles wat je nodig hebt voor het opzetten van een succesvolle WordPress website. Heb je een WooCommerce webshop of grotere WordPress website, en meer capaciteit nodig? Dan bieden we graag wat extra’s aan in de vorm van het LARGE of XL hostingpakket.

De snelheid van een website is belangrijk. Niet alleen voor een betere ervaring bij je bezoekers, maar ook voor je positie in Google. Naast een modern en krachtig hostingplatform, kun je bij ons LiteSpeed gebruiken. LiteSpeed optimaliseert, comprimeert en versnelt WordPress sites voor een betere laadtijd.

Elke domeinnaam in je hostingpakket voorzien we gratis van een SSL certificaat, zodat bezoekers je website beveiligd via https:// kunnen bezoeken en je versleuteld kunt mailen. Een SSL verbinding is tevens een criteria van Google om jouw website hoger te plaatsen in de zoekresultaten.

Andere hostingpartijen bieden backup aan maar vertellen niet dat dit van uw serverruimte afgaat en dat uw backup dus op dezelfde server staat.

Wij zetten al uw data incl. mailboxen en DNS stellingen veilig op externe servers. Met een klik op de knop kunnen we uw data tot 7 dagen terug herstellen.

GRATIS verhuisservice

Heb je momenteel een of meerdere WordPress sites bij een andere provider? En wil je die graag onderbrengen bij Comencis, maar heb je twijfels of het verhuizen gaat lukken? Geen zorgen! We helpen je graag met onze gratis verhuisservice. In een paar stappen zorgen wij ervoor dat je WordPress sites en e-mail vlekkeloos wordt omgezet van je huidige provider naar ons.

Ja, ik heb interesse!

Gewenst pakket