Over ons

Onze kanjers helpen u aan zichtbaarheid online en offline.

 

Comencis in Zutphen werkt vanuit de filosofie dat onze klanten ons nodig hebben om geld te verdienen. We kunnen de mooiste dingen ontwerpen, de mooiste websites maken, de gekste acties verzinnen en leukste teksten schrijven. Maar… als de klant geen geld kan verdienen door onze middelen in te zetten dan hebben ze ons eigenlijk niet nodig gehad.

HOE WIJ WERKENCONTACT

Visie

Onze visie is dat wij ‘echt’ willen helpen. Wij verkopen niet enkel een middel. Wij willen dat onze klanten successen behalen. Met deze reden zijn wij ook een full service reclamebureau. Niet gebonden aan enkele expertisen, niet gebonden aan beperkte machinerie en niet gebonden aan foefjes.

Wij willen onze klanten kennen. Niet alleen hun bedrijf, maar wie ze zijn en wie hun medewerkers zijn. Wij steken hier tijd en energie in. Waarom? Omdat hun werk heel persoonlijk is. Verkopen is ook heel persoonlijk. De middelen die wij maken en uitzetten moeten vertrouwen vergroten, zodat verkoop gerealiseerd kan worden. Dit doen we graag op de eerlijke manier door het echte verhaal te vertellen van onze klanten.

Missie

Onze missie is meer bedrijven laten groeien met onze filosofie. Echte kanjers verdienen een podium dat bij hun past om eerlijke producten en diensten zichtbaar te maken bij mensen die dit ook daadwerkelijk interessant vinden.

Onze missie is ook onze stille trots. Met een proven track record van meer dan 500 klanten kennen wij onze plaats. Onze plaats is stil, bijna niemand ziet het en bijna niemand weet het. Wij staan achter de camera, niet voor de camera. De stille trots uit zich in een webshop met enorme verkoopcijfers, mooi beletterde panden en auto’s, krantenadvertenties en billboards, volledig aangeklede evenementen en alle andere producten/diensten die wij leveren.

Wat betekend Comencis

Comencis is Catalaans. Het betekend ‘u begint’. Dit is niet alleen gericht aan startende ondernemers. Maar u kunt ook beginnen aan een professionaliserings-slag, een nieuw product, een nieuwe markt, een nieuwe dienst, een nieuwe regio, enzovoorts

Strategisch Partner
Creatief Bureau
Als bedrijf wilt u natuurlijk uitkomen bij de juiste doelgroep. Hoe sneller deze mensen uw product of dienst vinden, hoe groter de kans op meer omzet. Het is daarom van groot belang dat u uw marketing & communicatie op een andere manier inzet dan uw concurrenten. Wij helpen u hierbij graag verder. Dagelijks werken we aan vele merken om een korte ROI (return on investment) te realiseren. Dit doen we door efficiënt om te gaan met content, pakkende uitingen te realiseren en dit zeer gericht te publiceren op online- en offline mediakanalen.
Wij hebben specialisten in huis die bekend zijn met onder meer vormgeving, ontwerpen, tekstschrijven, marketing, videoproductie, Social media en Adwords. De marketingcampagnes die we opzetten zijn effectief voor alle branches. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welke aanpak voor u het beste werkt.
Soms weet u heel goed wat u wilt, maar heeft u ondersteuning nodig voor het vervaardigen van middelen. Denk bijvoorbeeld aan uw branding, uw website of social media. Als Creatief Bureau zijn wij graag een verlengde van uw eigen marketing en communicatie activiteiten. Voor eenvoudig en alleen uw visitekaartje bent u ook bij ons welkom.

Benader ons gerust voor uw: website(shop), relatiegeschenken, werkkleding, drukwerk, bedrijfsvideo of andere content. Ons creatieve team staat voor u klaar!

Ruim 500 klanten gingen u voor!

Comencis is groot door klein te blijven. Dit betekent schaalbaar en duurzaam. Maar dit betekent ook dat wij scherp in de markt staan. Transparantie en eerlijke prijzen hebben ons tot dusver veel ambassadeurs opgeleverd.

Ja, ik heb interesse!