Over ons

Kanjers die jou helpen aan zichtbaarheid online en offline.

Comencis in Zutphen werkt vanuit de filosofie dat onze klanten ons nodig hebben om geld te verdienen. We kunnen de mooiste dingen ontwerpen, de mooiste websites maken, de gekste acties verzinnen en leukste teksten schrijven. Maar… als de klant geen geld kan verdienen door onze middelen in te zetten dan hebben ze ons eigenlijk niet nodig gehad.

HOE WIJ WERKENCONTACT

Visie

Onze visie is dat wij ‘echt’ willen helpen. Wij verkopen niet enkel een middel. Wij willen dat onze klanten successen behalen. Met deze reden zijn wij ook een full service reclamebureau. Niet gebonden aan enkele expertisen, niet gebonden aan beperkte machinerie en niet gebonden aan foefjes.

Wij willen onze klanten kennen. Niet alleen hun bedrijf, maar wie ze zijn en wie hun medewerkers zijn. Wij steken hier tijd en energie in. Waarom? Omdat hun werk heel persoonlijk is. Verkopen is ook heel persoonlijk. De middelen die wij maken en uitzetten moeten vertrouwen vergroten, zodat verkoop gerealiseerd kan worden. Dit doen we graag op de eerlijke manier door het echte verhaal te vertellen van onze klanten.

Missie

Onze missie is meer bedrijven laten groeien met onze filosofie. Echte kanjers verdienen een podium dat bij hun past om eerlijke producten en diensten zichtbaar te maken. Zichtbaar te maken bij mensen die dit ook daadwerkelijk interessant vinden.

Onze missie is ook onze stille trots. Met een proven track record van meer dan 500 klanten kennen wij onze plaats. Onze plaats is stil, bijna niemand ziet het, bijna niemand weet het. Behalve van onze klanten. Wij staan achter de camera, niet voor de camera. De stille trots is een webshop met enorme verkoopcijfers, mooi beletterde panden en auto’s, krantenadvertenties en billboards tot aan volledig aangeklede evenementen.

Wat betekend Comencis

Comencis is Catalaans. Het betekend ‘u begint’. Dit is niet gericht alleen gericht aan startende ondernemers. Maar je kunt ook beginnen aan een professionaliseringsslag, een nieuw product, een nieuwe markt, een nieuwe dienst, een nieuwe regio, …

Jouw contactpersonen:

Andre

Jouw gezicht hier?

Michel

Webmaster

Ilse

Hugo

Ruben

Strategisch Partner
Creatief Bureau
Als bedrijf wilt u natuurlijk onder de aandacht komen bij de juiste doelgroep. Hoe sneller deze mensen uw product of dienst ziet, hoe groter de kans op meer omzet is. Het is daarom van groot belang dat u uw marketing & communicatie op een andere manier inzet dan uw concurrenten. Wij helpen u graag verder. Dagelijks werken we aan vele merken om een korte ROI (return on investment) te realiseren. Dit doen we door efficiënt om te gaan met content, pakkende uitingen te maken en dit zeer gericht neer te zetten op mediakanalen online en offline.
Wij hebben specialisten in huis die bekend zijn met onder meer vormgeving, ontwerpen, tekstschrijven, marketing, videoproductie, Social media en Adwords. De marketingcampagnes die we opzetten zijn effectief voor alle branches. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken welke aanpak voor jou het beste werkt.
Soms weet u heel goed wat u wilt, maar heeft u ondersteuning nodig voor het vervaardigen van middelen. Denk bijvoorbeeld aan uw branding, uw website of social media. Als Creatief

Bureau zijn wij graag een verlengde van uw eigen marketing en communicatie activiteiten. Voor eenvoudig uw visitekaartje bent u ook bij ons welkom.

Kom gerust voor uw: website(shop), relatiegeschenken, werkkleding, drukwerk, bedrijfsvideo of andere content. Ons creatieve team staat voor u klaar!

Ruim 500 klanten gingen u voor!

Comencis is groot door klein te blijven. Dit betekent schaalbaar en duurzaam. Maar dit betekent ook dat wij scherp in de markt staan. Transparantie en eerlijke prijzen heeft ons tot dusver veel ambassadeurs opgeleverd.

Ja, ik heb interesse!