Comencis als drukwerkpartner

Drukwerk is een specialisme. Ondanks dat het heel eenvoudig wordt gebracht op diverse online aanbieders komt er bij drukwerk veel kijken.

Mensen van Comencis hebben ooit in drukkerijen gewerkt, hebben opleidingen hiervoor gevolgd, weten hoe persen werken, kennen afwerktechnieken, speciale veredeling en kennen de markt.

We snappen hoe een ontwerp uitpakt op drukwerk en kunnen hier mee spelen voor een geweldig resultaat.

Waarom Comencis als drukwerkpartner?

Scherpe tarieven

Omdat wij weten waar we moeten zijn. We kennen de markt in binnen- en buitenland. Elke drukker heeft andere persen staan en hierop zijn formaten, druktechnieken en aantallen erg bepalend voor de prijs.

Papier kennis

Onderschat dit niet. Het medium is erg bepalend voor het resultaat. Er is meer dan gladde en matte papiersoorten. Denk hierbij aan papier met watermerk, ecologische papiersoorten, papier met een glinstering of papier voor de voedselindustrie.

Kloppende aanlevering

Bestanden moeten goed zijn. Onlinedrukkers hebben het te druk. Ze moeten massa maken voor winst en bieden weinig ondersteuning. Het is zonde als u een ontevreden resultaat krijgt en uw onlinedrukker legt de schuld bij uw aanlevering. Dit risico dragen wij.

Er is meer mogelijk

We spreken dezelfde taal met de drukkerijen en hebben hierdoor directe lijnen met de productievloer. Denk bijvoorbeeld aan het even voordrukken met wit, zodat de afbeelding op het donkere papiersoort beter tot zijn recht komt.

Speciale veredeling

Onlinedrukkers bieden heel veel niet aan. Simpelweg omdat dit niet uit te leggen valt aan de massa. Denk hierbij aan foliedruk, pregen, watermerken, die cut en stansen, afwijkende laminaten en veel meer.

We kennen de KVGO

De algemene voorwaarden van grafisch Nederland. We kennen alle toleranties voor wat toelaatbaar is en kunnen u waarschuwen voor mogelijke problemen. Waarom? Omdat wij dezelfde algemene voorwaarden hanteren voor drukwerk, maar omdat u ook betaald voor ons advies.

Snelheid

Door korte lijntjes kunnen we sneller schakelen. Maar voornamelijk door dat wij snel een bestand kunnen aanpassen om te zorgen dat het juist bij de drukker uit de pers komt. Zo kunnen we ook kleurprofielen meesturen waarmee een drukker de inktbakken automatisch mee kan afstellen.

Risico

Meestal voel je dit pas wanneer het een keer mis is gegaan. Een lading aan drukwerk die rechtstreeks naar de container kan en waarvoor u nog wel even de rekening moet voldoen. Het vertrouwen dat het goed komt kan waardevol zijn.

Wat voor drukwerk kunnen we regelen?

Nagenoeg alles. Magazines in kleine en grote oplages, visitekaartjes met gekleurde kernen van 900 gr/m2, eigen briefpapier met logo als watermerk, ingewikkelde verpakkingen met aparte stansvormen en veel meer. Maar voor jouw gewone POS & huisstijldrukwerk ben je zeker ook welkom. Wij staan ook klaar voor flyers, folders, visitekaartjes en briefpapier.

Meer informatie?