Brochures / magazines op maat

Wanneer er meerdere pagina’s worden samengevoegd door middel van een (oog)nietje dan praten we al snel over brochures. Brochures zijn er al vanaf 8 pagina’s en kunnen doorlopen tot 32 pagina’s. Bij meer dan 32 pagina’s gaat een brochure al snel te ‘bol’ staan en kunnen we beter kijken naar het maken van een magazine.

Een brochure is verkrijgbaar in verschillende groottes. Zoals een handig pocket formaat, superhandig voor grote evenementen. In het vierkant en daardoor extra opvallend. Of gewoon A4 of A5.

Bij brochures maken we onderscheid in 2 soorten:

Met omslag

Hierbij komt de cover op een ander papiersoort. Meestal dikker. Deze omslag kunt u ook nog voorzien van laminaat, spotvernis, foliedruk of andere drukwerkveredelingen.

Selfcover

Wanneer we spreken over een selfcover betekent dit dat de papiersoort voor de binnenzijde als de omslag gelijk is. Over het algemeen is dit ook iets goedkoper.

Geef je eigen magazine uit!

Een magazine is technisch gezien hetzelfde als een brochure. Maar vaak is een magazine periodiek en wederkerend. Met een eigen magazine benadert u een andere doelgroep. Ook kunt u op interessante wijze uw klanten warm houden en upselling genereren. Het zegt tijd en aandacht. Het zegt professionaliteit.

Wordt er al veel content geschreven voor bijvoorbeeld SEO en nieuwsbrieven?

Dan is deze stap snel en eenvoudig gezet. Zo niet dan passen we content management toe waarbij strak en helder alle lijntjes worden uitgezet. Met Comencis kunnen we het geheel verzorgen voor u. Denk aan:

Content vervaardigen (tekstschrijven)
Fotografie of stock images
Opmaak en layout
Drukken tegen scherpe tarieven
Verzendingen naar klanten of prospects
Online variant om te kunnen mailen/downloaden
Officieel uitbrengen en beschikbaar stellen in de kiosk

Ik wil graag een afspraak maken!