Brochures / magazines op maat

Wanneer er meer pagina’s worden samengevoegd d.m.v. een (oog)nietje dan praten we gauw over brochures. Brochures zijn er al vanaf 8 pagina’s en kunnen doorlopen tot 32 pagina’s. Meer dan 32 pagina’s gaat een brochure al snel te ‘bol’ staan en kunnen we beter kijken naar het maken van een boekje.

Een brochures zijn ook in verschillende groottes verkrijgbaar. Een handig pocket formaat. Superhandig voor grote evenementen. In het vierkant en daardoor extra opvallend. Of gewoon A4 of A5.

Bij brochures maken we onderscheid in 2 soorten:

Met omslag

Dit houdt in dat de cover op een ander papiersoort komt. Meestal dikker. Deze omslag kun je ook nog voorzien van laminaat, spotvernis, foliedruk of andere drukwerkveredelingen.

Selfcover

Wanneer we spreken over een selfcover betekend dit dat de papiersoort voor de binnenzijde als de omslag gelijk is. Over het algemeen is dit ook iets goedkoper.

Geef je eigen magazine uit!

Een magazine is technisch gezien hetzelfde als een brochure. Maar vaak is een magazine periodiek (wederkerend). Met een eigen magazine benader je een andere doelgroep. Ook kun je op interessante wijze jouw klanten warm houden en upselling genereren. Het zegt tijd en aandacht. Het zegt professionaliteit.

Wordt er al veel content geschreven voor bijvoorbeeld SEO en nieuwsbrieven?

Dan is deze stap snel en eenvoudig gezet. Zo niet dan passen content management toe waarbij strak en helder alle lijntjes worden uitgezet. Met Comencis kunnen we het geheel verzorgen voor jou. Denk aan:

Content vervaardigen (tekstschrijven)
Fotografie of stockimages
Opmaak en layout
Drukken tegen scherpe tarieven
Verzendingen naar klanten of prospects
Online variant om te kunnen mailen/downloaden
Officieel uitbrengen en beschikbaar stellen in de kiosk

Ik wil graag een afspraak maken!