Domeinnamen

Registreer nu uw domeinnaam via Comencis.

Waarom?
Omwille van het beheer er van. Geen ticketsystemen, maar persoonlijk contact om uw domeinnaam aan uw website te koppelen. Of bijvoorbeeld aan uw Office 365 pakket.

Tips voor domeinnamen

DE JUISTE REDEN

Domeinnamen ‘zonder’ website doen niets met vindbaarheid in Google. Hieronder vallen ook domeinnamen die doorverwijzen. 

Claim een domeinnaam voor uw eigen bedrijf. Extra domeinnamen claimt u bijvoorbeeld om te zorgen dat concurrentie het niet kan claimen.

GEBRUIK VAN ‘-‘ STREEPJES

Streepjes zijn overbodig in domeinnamen. Google herkent inmiddels de namen en woorden. Voor uw bezoekers is het alleen maar lastig. Heeft u al jaren een domein met een streepje? Claim dan ook het domein zonder het streepje. Dat kan u veel bezoekers opleveren.

Zonder streepje kunt u ook veel sneller uw e-mail of website doorgeven aan de telefoon.

ZO KORT MOGELIJK

Korte domeinnamen zijn snel te onhouden. Hou het bij de naam zelf. Dus niet www.advocatenkantoorjansenenco.nl. Iedereen die uw e-mail in moet typen gaat dit ook niet waarderen. Domeinnaam niet meer vrij? Vertel dan kort wat u doet!
Bv. wijbakkenbrood.nl voor Bakkerij Gerritssen. Het blijft hangen, niemand typt het fout in en het staat mooi op uw visitekaartje.

KIES DE JUISTE EXTENSIE

Er zijn veel extensies beschikbaar als .online, .fun, .tech, etc. Deze zijn prima te gebruiken, maar let op het gedrag van uw klanten. Veelal zullen zij uit automatisme .nl intypen en komen dan wellicht bij een ander bedrijf.

Een domeinnaam claimen alvorens u uw naam inschrijft bij de K.v.K is ook zeker aan te raden.

Heet uw bedrijf BarkoTech? Dan is www.barko.tech prima!

Check! Domeinnaam gratis bij nieuwe website:

Ja, ik heb interesse!

Ik wil ook meer weten over