Golfballen

Golfballen zijn er in veel verschillende soorten. We hanteren 3 verschillende lijnen met kwalitatief hoogstaande golfballen. Hiervoor werken wij samen met producent NASSAU waardoor wij de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen. Het drukken gebeurt binnen Nederland waardoor snelle leveringen mogelijk zijn. Een eigen golfbal is een perfect visitekaartje. Bijvoorbeeld als u afspreekt met een zakenrelatie. Maar denk ook aan DM-acties of sponsoractiviteiten.

Nassau is één van de grootste en oudste (1969) golfbalproducenten van de wereld. Het is de eerste producent die 2, 3, 4 en 5-piece golfballen produceert met behulp van spuitgiettechniek. In de Nassau fabriek wordt er voor vele golfmerken geproduceerd, de meesten zijn nog veel bekender dan Nassau zelf. Nassau Golf Nederland is in 1995 opgericht en na een directiewissel in 2004 is Nassau Golf B.V. in 2008 distributeur geworden voor heel Europa.

Wij leveren kwaliteit voor een scherpe prijs. Golfballen kunnen al binnen 5 werkdagen geleverd worden na goedkeuring proefdruk. Vraag naar de mogelijkheden. 

Nassau QX Soft

Een degelijke 2 piece goedgekeurde wedstrijdbal. Deze bal heeft gereduceerde backspin en sidespin en is daarom vooral goed voor lange afstanden met zo weinig mogelijk afwijking naar links of naar rechts. Door de zachte cover voelt de bal perfect aan tijdens het putten. De Nassau QX is verkrijgbaar in de kleuren white, pink, lemon en orange.

Nassau Cyber

Een 2 piece bal met een zachtere kern die meer controle geeft. Deze bal heeft een lange impacttijd, is zeer slijtvast en is een goede combinatie van een maximale afstand en veel gevoel op en rond de green. De cyber behoort tot de top van de 2 piece wedstrijdballen.

Nassau Pro Cyber

Een 3 piece bal die superzacht aanvoelt dankzij de ultra dunne en zachte cover. Deze bal geeft veel lengte dankzij een lange vluchttijd. Volgens de testen op de golfrobot in Amerika (USGA) is de PRO CYBER de speelbal bal met de minste afwijking. De Nassau Pro Cyber is verkrijgbaar in de kleuren white, pink, lemon en orange.

Meer informatie?