Title

Adverteren op billboards

Billboards zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Veelal rijdt je er ongemerkt langs. Maar is het wel onopgemerkt? Er zijn velen die hem wel zien en lezen en anderen slaan hem onbewust op. De mensen die hem onbewust opslaan zullen de herkenning sneller hebben bij vervolgreclame. Bijvoorbeeld online. De impact van een billboard is erg groot. De boodschap staat. Het is ook een status.

Vaak worden billboard gepositioneerd op belangrijke plekken. Plekken met veel zichtbaarheid. Denk aan snelwegen, op bekende gebouwen, bij binnenkomst van een stad, etc.. Billboard zijn in zeer grote formaten beschikbaar. Vaak zijn ze verlicht en in vele gevallen modern en digitaal. Vaak zijn billboards ook goed te combineren met steigerdoeken binnen steden.

Wilt u reclame maken of adverteren via billboards, neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden in uw stad.

Iets minder te besteden?

Diverse steden kennen gratis aanplakplaatsen. Hier mag je dus gewoon posters plakken zonder dat je een boete krijgt!

Het nadeel is wel dat posters overplakt kunnen worden door anderen. Maar zie het maar als een sport ;-).

Een goede poster is goed artwork. Veelal zijn het grote formaten en heb je toch wat gedegen kennis nodig om dit goed te krijgen.

Wij helpen je graag verder!

 

Ja, ik heb interesse!