Title

Adverteren op billboards

Billboards zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Veelal rijdt iedereen er ongemerkt langs. Maar is het ook onopgemerkt? Velen zien en lezen hem bewust en anderen slaan hem onbewust op. De mensen die hem onbewust opslaan zullen sneller de herkenning hebben bij vervolgreclame, bijvoorbeeld online. De impact van een billboard is erg groot. De boodschap staat. Plus het is een status.

Vaak worden billboards gepositioneerd op belangrijke plekken. Plekken met veel zichtbaarheid. Denk aan snelwegen, op bekende gebouwen, bij binnenkomst van een stad, etcetera. Billboards zijn in zeer grote formaten beschikbaar. Vaak zijn ze verlicht en in vele gevallen modern en digitaal. Binnen steden zijn billboards vaak ook goed te combineren met steigerdoeken.

Wilt u reclame maken of adverteren via billboards, neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden in uw stad.

Iets minder te besteden?

Diverse steden kennen gratis aanplakplaatsen. Hier mag u dus gewoon posters plakken zonder dat u een boete krijgt!

Het nadeel is wel dat posters overplakt kunnen worden door anderen. Maar u kunt het natuurlijk ook zien als een sport ;-).

Een goede poster is goed artwork. Veelal zijn het grote formaten en is toch gedegen kennis nodig om dit goed te krijgen.

Wij helpen u graag verder!

 

Ja, ik heb interesse!