Huis-aan-huis vanaf € 31,50 per 1000 netto adressen

Sinds de opkomst van de enorme diversiteit aan mediakanalen is het voor ondernemers een steeds grotere uitdaging geworden de consument op de juiste wijze te bereiken. Drukwerkverspreiding blijkt hiervoor nog steeds een zeer effectief middel. Met onze postcodesegmentatie kunnen wij voor u het maximale bereiken.

Of dit gaat om jouw actieflyer, jouw folder met aanbiedingen of … Wij weten hier vast raad mee en advieseren jou voor een optimale ROI.

We werken met netto adressen. Dit betekend dat adressen met een ‘nee-nee’ sticker niet worden meegenomen in de telling. Daarnaast kennen wij als Comencis heel veel cassusen en weten wat goed werkt en minder goed werkt. Wij helpen jou graag verder.

Wees originaal, gooi wat door de bus!

Iedereen roept

Wat is nu effectief? De hamvraag uiteraard. Dit verschilt niet alleen in doelgroep, branche of bedrijf, maar ook zeker in wat past bij de verkopers. 

Maar misschien kan het interessanter zijn (of een combi zoeken) om een Direct Mailing of krantenadvertenties te doen.

Huis-aan-huis is zeker interessant. Te duur? Deel dan de kosten met de buren en ga een flyer delen. Een zijde voor jou en een zijde voor de buren.

Als multibureau gaan wij voor effectiviteit en gaan graag met jou in gesprek. Het blijft een sport om van een euro twee euro te maken en het liefst veeeeeeel meer.

Ja, ik heb interesse!