Huis-aan-huis vanaf € 31,50 per 1000 netto adressen

Sinds de opkomst van de enorme diversiteit aan mediakanalen is het voor ondernemers een steeds grotere uitdaging geworden de consument op de juiste wijze te bereiken. Drukwerkverspreiding blijkt hiervoor nog steeds een zeer effectief middel. Met onze postcodesegmentatie kunnen wij voor u het maximale bereiken.

Of dit gaat om uw actieflyer, uw folder met aanbiedingen of iets anders. Wij weten hier vast raad mee en adviseren u graag voor een optimale ROI.

We werken met netto adressen. Dit betekend dat adressen met een ‘nee-nee’ sticker niet worden meegenomen in de telling. Daarnaast kennen wij als Comencis heel veel casussen en weten wat wel goed en minder goed werkt. Wij helpen u graag verder.

Wees originaal, gooi wat door de bus!

Iedereen roept

Wat is nu effectief? Dat is de hamvraag uiteraard. Dit verschilt niet alleen per doelgroep, branche of bedrijf, maar ook zeker in wat past bij de verkopers.

Huis-aan-huis is zeker interessant. Te duur? Deel dan de kosten met de buren en deel een flyer. Een zijde voor u en een zijde voor de buren.

Misschien is het interessanter om een Direct Mailing of krantenadvertenties te doen. Of een combinatie van meerdere dingen.

Als multibureau gaan wij voor effectiviteit en gaan graag met u in gesprek. Het blijft een sport om van één euro, twee euro te maken en het liefst nog veel meer.

Ja, ik heb interesse!