Folders in alle vormen en maten

Een folder bestaat uit een enkel vel dat is gevouwen naar meerdere pagina’s. Het voordeel? Doordat er geen bindmethode is zoals nieten bespaard dat in kosten en krijgt u toch meer pagina’s. Het is ook ideaal voor bijvoorbeeld huis-aan-huis verspreidingen, productfolders, acties, algemene informatie.

Folders zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Van handzaam en broekzakformaat tot lekker opvallend. Het verschil in strooimateriaal en luxe folders kunnen we maken door het gramsgewicht, het gekozen papier, wel of niet lamineren, (zilver)foliedruk, uitsparingen, etcetera. Alles is mogelijk. Let wel, wanneer het papier te dik is zullen we moeten rillen. Rillen betekend dat we een vouwlijn gaan aanbrengen, zodat het papier met het vouwen niet gaat breken.

Een flink aantal voorbeelden

In de loop der jaren hebben wij ontzettend veel folders mogen maken. Dit voor een scala aan uiteenlopende bedrijven. Kom gezellig eens langs. Dan laten we een aantal aan u zien.

Op zoek naar een passende folder voor uw bedrijf?

Laten we sparren! Wij bewaken uw huisstijl, uw budget en kijken ook marketingtechnisch mee met de indeling. Onze designer zit al voor u klaar.

Ik wil met jullie sparren!