Logo ontwerp

Uw logo is het belangrijkste bij branding. Het Logo is uw identiteit. Het straalt uw kwaliteit uit en het triggert de juiste doelgroep. Het is herkenbaar en u zult het waarschijnlijk de komende 10 jaar of langer gaan gebruiken.

Laat uw logo ontwerpen door professionele en goede handen.

Ons BASIC hostingpakket biedt alles wat u nodig heeft voor het opzetten van een succesvolle WordPress website. Heeft u een WooCommerce webshop of grotere WordPress website, en meer capaciteit nodig? Dan bieden we graag wat extra’s aan in de vorm van het LARGE of XL hostingpakket.

De snelheid van een website is belangrijk. Niet alleen voor een betere ervaring bij uw bezoekers, maar ook voor uw positie in Google. Naast een modern en krachtig hostingplatform, kunt u bij ons LiteSpeed gebruiken. LiteSpeed optimaliseert, comprimeert en versnelt WordPress sites voor een betere laadtijd.

Elke domeinnaam in uw hostingpakket voorzien we gratis van een SSL certificaat, zodat bezoekers uw website beveiligd via https:// kunnen bezoeken en u versleuteld kunt mailen. Een SSL verbinding is tevens een criteria van Google om uw website hoger te plaatsen in de zoekresultaten.

Andere hostingpartijen bieden backups aan maar vertellen niet dat dit van uw serverruimte afgaat en dat uw backup dus op dezelfde server staat.

Wij zetten al uw data incl. mailboxen en DNS stellingen veilig op externe servers. Met een klik op de knop kunnen we uw data tot 7 dagen terug herstellen.

GRATIS verhuisservice

Heeft u momenteel een of meerdere WordPress sites bij een andere provider? Wilt u die graag onderbrengen bij Comencis, maar heeft u twijfels of het verhuizen gaat lukken? Geen zorgen! We helpen u graag met onze gratis verhuisservice. In een paar stappen zorgen wij ervoor dat uw WordPress sites en e-mail vlekkeloos wordt omgezet van uw huidige provider naar ons.

Ja, ik heb interesse!

Heeft u nog een nieuwe website nodig?