Touch of Toto, #1 Toto tribuut van Europa

De muzikanten van Toto zijn wereldwijd gerenommeerd en met een reden. Ze werkten mee aan albums van de grootste artiesten van Nederland. Maar samen als Toto hebben ze enorm grote sporen achtergelaten in de muziekindustrie. Songs als ‘Africa’, ‘Hold the line’, ‘Rosanna’ en ‘I can’t stop loving you’ kan iedereen meezingen, van jong tot oud. Een tribuut die de wereldartiesten kan evenaren is dan ook een utopie. Touch of Toto komt daar wel erg dichtbij.

Voor Touch of Toto hebben wij divers artwork geleverd, promotiemateriaal, promotievideo’s en professionele fotografie.

Een bijzondere band met extreem goede muzikanten waar de passie vanaf straalt. In theater, grote feesttenten of op buitenpodia. Touch of Toto zet een sfeer neer die ongeëvenaard is.

Ja, ik heb interesse!