Keuken van Hackfort website

Wat als eerste instantie een standaard website zou moeten worden is toch niet zo standaard gebleken.

Keuken van Hackfort, onderdeel van Kasteel van Hackfort, zit in het Koetshuis van het kasteel. Ook alle andere locaties zijn beschikbaar voor verhuur. Keuken van Hackfort is een bijzondere keuken. De grote moestuin, beheert door Natuurmonumenten, is bron van inspiratie voor de keuken. Zo koken zij vers uit eigen tuin met de seizoenen mee en de kaart verandert daarom continu. Een echte smaakbelevenis. Zelfs het vlees komt van de weilanden om hun heen, van vee wat biologisch wordt gehouden. Eten met een echt verhaal.

Het thema van de website is een honingraat. En dit bleek de uitdaging. Standaard rijen en kolommen zijn hierbij niet mogelijk. Alles moet op een eigen stramien worden gemaakt. Daarnaast moet het ook responsive goed zichtbaar zijn voor alle schermen.

Er was ook de wens voor een ticketsysteem. Iets waarmee ze tickets konden verkopen voor evenementen. Nu is dit uiteindelijk een uitkomst geweest tijdens de corona lockdowns. Waar er geen evenementen waren hebben zij kant en klare menu’s verkocht middels het ticketsysteem. Hun ‘neem je eigen ovenschaal mee’ is een groot succes. Mensen kunnen eenvoudig via iDeal afrekenen.

Ja, ik heb interesse!