Foodwall Zutphen

Foodwall Zutphen is een super evenement wat de stad Zutphen echt heeft verrijkt. De eerste editie in 2016 was een enorm succes. Duizenden mensen bezochten dit evenement wat 3 dagen lang op de Houtwal in Zutphen werd georganiseerd. De organisators Erik en Anton keken ook met trots terug. ‘Hopen op een succes doe je altijd, maar dit was geweldig.’

2017 was Foodwall terug. Het evenement had 26 food trucks met allemaal unieke delicatessen en 3 dagen lang live muziek tot in de latere uurtjes. De sfeer was gezellig voor jong en oud. Dat belooft voor 2018 veel goeds!

Comencis heeft dit evenement succesvol gepromoot op social media. Wij hebben de 3 dagen samengevat in compilatiefilms. Daarnaast hebben wij ook de persfoto’s verzorgd en gebruik gemaakt van adverteren in de bioscoop. Wat een te gek platform om adverteren voor een evenement!

Ja, ik heb interesse!