Private Parts logo en website

Private Parts is een nieuwe online webshop die wij hebben mogen maken. De techniek er achter is op basis van Woocommerce en diverse Cronjobs.  Cronjobs zorgen er voor dat het de voorraad uitleest van de groothandel en de bestelling daar ook terecht komt.

Private Parts zelf is er dan voor de marketing en de retouren. We noemen dit dropshipping. Hierdoor kun je prijstechnisch een interessant aanbod neerleggen en ook een ruim aanbod zonder mega voorinvestering.

De naam alsmede het de slogan komt ook uit onze stal. Een pakkende naam al zeggen we het zelf. Het is wat Engelsen zeggen tegen intieme zone. Het dubbelzinnige is dat ze onderdelen leveren die dus best wel privé zijn. Oftewel Private Parts.

We vinden het belangrijk om een duidelijke vrouwelijke uitstraling neer te leggen. Dit is voornamelijk de doelgroep waarop zij wilden richten.

Menigeen kreeg hier tijdens het bouwen van de site rode oortjes. Het was ook erg educatief 😊.

Ja, ik heb interesse!