Private Parts logo en website

Private Parts is een nieuwe online webshop die wij hebben mogen maken. De techniek erachter is op basis van Woocommerce en diverse Cronjobs.  Cronjobs zorgen ervoor dat de voorraad van de groothandel uitgelezen wordt en de bestelling daar ook terecht komt.

Private Parts zelf is er voor de marketing en de retouren. We noemen dit dropshipping. Hierdoor kunnen zij een voordelig en ruim assortiment aanbieden, zonder grote voorinvestering.

De naam alsmede het de slogan komt ook uit onze stal. Een pakkende naam, al zeggen we het zelf. Het is wat de Engelsen zeggen, wanneer ze het hebben over de intieme zone. Het dubbelzinnige is dat de webshop onderdelen levert die dus best wel privé zijn. Oftewel Private Parts.

We vinden het belangrijk om een duidelijke vrouwelijke uitstraling te geven aan het logo en de website. Dit is de doelgroep waarop zij zich voornamelijk willen richten.

Menigeen kreeg hier tijdens het bouwen van de site rode oortjes. Ook was het erg educatief. 😊

Ja, ik heb interesse!