Signing en reserverings module Mixxim

Tijd voor verandering bij MixxiM. De bestaande cocktailbar in Zutphen wilde zijn diensten uitbreiden met een gourmetrestaurant boven. Ouderwets gourmetten, maar dan zonder de stank in huis. Een succesformule is later gebleken. Maar hiervoor moesten er wat veranderingen komen.

Tijd om Comencis te bellen. We hebben een reserveringsysteem in de bestaande website gebouwd, gezien het geen groot restaurant is. Er zijn een paar vaste tijdstippen met een beperkt aantal stoelen. Een leuke puzzel die we hebben kunnen oplossen. Daarnaast, met een aangepast logo, het pand opnieuw voorzien van bebording en stickers. Menu kaarten aangepast, stoepbord erbij geplaatst en klaar.

Om heerlijk te gourmetten met zijn tweeën of met meerdere personen?
Ga dan naar mixxim-lounge.nl

Ja, ik heb interesse!