Signing en reserverings module Mixxim

Tijd voor verandering bij MixxiM. Tijd om Comencis te bellen. De bestaande cocktailbar in Zutphen gaat zijn diensten uitbreiden met een gourmetrestaurant boven. Ouderwets gourmetten, maar dan zonder de stank in huis. Een succesformule is later gebleken.

Maar hiervoor moesten er wat veranderingen komen. We hebben een reserveringsysteem in de website gebouwd, gezien het geen groot restaurant is. Er zijn een paar vaste tijdstippen met een beperkt aantal stoelen. Een leuke puzzel die we hebben kunnen oplossen. Daarnaast met een aangepast logo ook het pand opnieuw voorzien van bebording en stickers. Menu kaarten aangepast. Stoepbord erbij geplaatst en klaar.

Om heerlijk te gourmetten met zijn tweeën of met meerdere vrienden?
Ga dan naar mixxim-lounge.nl

Ja, ik heb interesse!