Kroeglied ‘Bij de Spaan’

Een stille wens die in vervulling ging. De Spaan is ruim 5 jaar geleden overgenomen door Willem Jansen. Wat ooit een studentencafé was is nu uitgegroeid tot de kroeg voor jong en oud.

‘Bij de Spaan moet je zijn geweest’ is het motto.

Het nummer geschreven en gecomponeerd door Luuk Nengerman en Berry Vink heeft een hoog gezelschaps gehalte. Gemakkelijk mee te zingen en herkenbaar. Door de stem van John Denies leeft het Hazes gevoel opnieuw op. Precies zoals Willem het voor ogen had.

Comencis zorgde er voor dat het een clip kreeg die past bij het gevoel. De ouderwetse gezelligheid. Een identiteit op Spotify ook niet te vergeten.

De doelstelling was om een clip te maken die paste bij de kroeg. Iedereen is welkom. Jong tot oud. Ouderwetsfeesten en meezingen.

We hadden 1 poging om het goed te doen. Niets is in scene gezet. De mensen hebben ‘echt’ feest. Dat betekend een extra druk op de filmploeg. Daarnaast is de kroeg een echte ‘bruine kroeg’, dus erg donker. Met een spotlight hebben we toch zoveel mogelijk gezichten naar voren gebracht. De mensen die komen maken immers de kroeg.

Heeft u al zin om te stappen? Wij wel!

 

Ja, ik heb interesse!