Ontwikkeling Herwerskooptuwauto.nl /dispay advertenties

Een stille wens die in vervulling kwam. De Spaan, ruim 5 jaar geleden overgenomen door Willem Jansen. Wat ooit een studentencafé was is nu uitgegroeid tot de kroeg voor jong en oud.

Nij de Spaan moet je zijn geweest is het motto.

Het nummer geschreven en gecomponeerd door Luuk Nengerman en Berry Vink heef een hoog gezelschap gehalte. Gemakkelijk mee te zingen en herkenbaar. Door de stem van John Denies leeft het Hazes gevoel opnieuw. Precies zoals Willem het voor ogen had.

Comencis zorgde er voor dat het een clip kreeg die past bij het gevoel. De ouderwetse gezelligheid. Een identiteit op Spotify o niet te vergeten.

De doelstelling was om een clip te maken die paste bij de kroeg. Iedereen is welkom. Jong tot oud. Ouderwetsfeesten en meezingen.

1x om het goed te doen. Niets is in scene gezet. De mensen hebben ‘echt’ feest. Dat betekend een extra druk op de filmploeg. Daarnaast is de kroeg een ‘oud bruine kroeg’, oftewel vertaald; erg donker!. Met een spotlight hebben we toch zoveel mogelijk gezichten naar voren gebracht. Zij zijn immers de kroeg. De mensen die komen.

Heb je al zin om te stappen? Wij wel!

 

Ja, ik heb interesse!