Open Sollicitatie

Heeft Comencis jouw expertise niet openstaan als vacature? Denk jij dat jij ons perfect kunt aanvullen met jouw kennis en kunde? Dan komen we graag in contact met jou!

Comencis kent een aantal vormen waarbinnen jij aan de slag kan, namelijk: in dienst (voltijd/deeltijd), op ZZP basis of zelfs als particulier d.m.v. kwitanties. Let wel, als jouw specialisme niet bij de vacatures staat dan zal er hoogstwaarschijnlijk ook geen vast dienstverband inzitten. Een open sollicitatie met deze doelstelling zal dan ook een ‘long shot’ zijn.

Over Comencis

Visie

Onze visie is dat wij ‘echt’ willen helpen. Wij verkopen niet enkel een middel. Wij willen dat onze klanten successen behalen. Met deze reden zijn wij ook een full service reclamebureau. Niet gebonden aan enkele expertisen, niet gebonden aan beperkte machinerie en niet gebonden aan foefjes.

Wij willen onze klanten kennen. Niet alleen hun bedrijf, maar wie ze zijn en wie hun medewerkers zijn. Wij steken hier tijd en energie in. Waarom? Omdat hun werk heel persoonlijk is. Verkopen is ook heel persoonlijk. De middelen die wij maken en uitzetten moeten vertrouwen vergroten, zodat verkoop gerealiseerd kan worden. Dit doen we graag op de eerlijke manier door het echte verhaal te vertellen van onze klanten.

Missie

Onze missie is meer bedrijven laten groeien met onze filosofie. Echte kanjers verdienen een podium dat bij hun past om eerlijke producten en diensten zichtbaar te maken bij mensen die dit ook daadwerkelijk interessant vinden.

Onze missie is ook onze stille trots. Met een proven track record van meer dan 500 klanten kennen wij onze plaats. Onze plaats is stil, bijna niemand ziet het en bijna niemand weet het. Wij staan achter de camera, niet voor de camera. De stille trots uit zich in een webshop met enorme verkoopcijfers, mooi beletterde panden en auto’s, krantenadvertenties en billboards, volledig aangeklede evenementen en alle andere producten/diensten die wij leveren.

Kernwaarden

 • Eerlijke reclame voor oprechte verhalen
 • Geen verborgen agenda’s
 • Betrokken, integer en open zowel intern als richting de klant
 • Geen klokkijkers, wij werken vanuit passie
 • Ruimte om mens te zijn. Luisteren naar elkaar en onze klanten
 • Geen solospelers, we doen het samen
 • We verkopen geen middelen, we behalen doelstellingen

Aanbod

Een gezellig team dat hart voor de zaak heeft, maar ook hart voor elkaar. Open en platte structuur. Je mag worden gehoord en we staan altijd open voor gekke en creatieve ideeën. Af en toe is het heel chaotisch en lopen we als kippen zonder kop, maar we werken ook hard en gedisciplineerd wanneer nodig. Geen dag is hetzelfde. Iedereen bij Comencis leeft op stille trots (zie visie). We delen ook elkaars trots. Aan solospelers hebben we niets. Het is een joint effort om onze klanten en merken groot te maken. Bij ons op kantoor wordt de lunch verzorgd. We nemen even tijd voor elkaar. Het is dan ook mega gezellig! Vaak hebben we even een borrel om iets te vieren of ‘gewoon, omdat het kan!’.

Wat we zoeken

 • een teamspeler
 • flinke doses creativiteit en humor
 • geen 9 tot 5 mentaliteit, maar wel balans voor privé en werk
 • kanjer in jouw expertise
 • self learning en leergierig
 • geen half werk, we gaan voor 100% tevredenheid
 • commerciële kansen zien en benutten
 • je staat achter onze filosofie en onze kernwaarden

Hoe kun je reageren

Lekker eenvoudig per mail naar info@comencis.nl. Dit mag je richten t.a.v. Ruben Geuzinge. Geen invulformulier? Nee, cijfers, diploma’s, werkgeschiedenis vinden we niet interessant. Proven track records wel. We willen jou de vrijheid geven om jezelf te presenteren zoals dat bij jou past! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature

Sorry mensen. Als bureau doen we zelf veel wervingscampagnes. Als de nood hoog is dan trekken we alle blikken los. Daarnaast zal bij het eventueel extern leggen van vacatures altijd worden gekozen uit onze eigen klanten die zich richten op werving en selectie.

Strategisch Partner
Creatief Bureau
Als bedrijf wilt u natuurlijk onder de aandacht komen bij de juiste doelgroep. Hoe sneller deze mensen uw product of dienst ziet, hoe groter de kans op meer omzet is. Het is daarom van groot belang dat u uw marketing & communicatie op een andere manier inzet dan uw concurrenten. Wij helpen u graag verder. Dagelijks werken we aan vele merken om een korte ROI (return on investment) te realiseren. Dit doen we door efficiënt om te gaan met content, pakkende uitingen te maken en dit zeer gericht neer te zetten op mediakanalen online en offline.
Wij hebben specialisten in huis die bekend zijn met onder meer vormgeving, ontwerpen, tekstschrijven, marketing, videoproductie, Social media en Adwords. De marketingcampagnes die we opzetten zijn effectief voor alle branches. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken welke aanpak voor jou het beste werkt.
Soms weet u heel goed wat u wilt, maar heeft u ondersteuning nodig voor het vervaardigen van middelen. Denk bijvoorbeeld aan uw branding, uw website of social media. Als Creatief

Bureau zijn wij graag een verlengde van uw eigen marketing en communicatie activiteiten. Voor eenvoudig uw visitekaartje bent u ook bij ons welkom.

Kom gerust voor uw: website(shop), relatiegeschenken, werkkleding, drukwerk, bedrijfsvideo of andere content. Ons creatieve team staat voor u klaar!

Ruim 500 klanten gingen u voor!

Comencis is groot door klein te blijven. Dit betekent schaalbaar en duurzaam. Maar dit betekent ook dat wij scherp in de markt staan. Transparantie en eerlijke prijzen heeft ons tot dusver veel ambassadeurs opgeleverd.

Ja, ik heb interesse!