Over ons

Kanjers die jou helpen aan zichtbaarheid online en offline.

Comencis in Zutphen werkt vanuit de filosofie dat onze klanten ons nodig hebben om geld te verdienen. We kunnen de mooiste dingen ontwerpen, de mooiste websites maken, de gekste acties verzinnen en leukste teksten schrijven. Maar… als de klant geen geld kan verdienen door onze middelen in te zetten dan hebben ze ons eigenlijk niet nodig gehad.

HOE WIJ WERKENCONTACT

Ruben Geuzinge

Eigenaar & Strateeg
ruben@comencis.nl
06-24880717

Ruben heeft in 2015 Comencis …

Hugo Siertsema

Campagne Manager
hugo@comencis.nl
06-19835177

Hugo roggelt het wel! …

Ilse Geuzinge

Head of Finance
ilse@comencis.nl
0575-474529

Ilse is vasthoudend en doortastend …

Michel Agterberg

Videograaf 
michel@comencis.nl
0575-474529

Michel heeft een heel scherp …

Andre Pluimers

Webbouwer
andre@comencis.nl
0575-474529

Andre is onze WordPress specialist…

Webmaster

Trouble shooter
webmaster@comencis.nl
0575-474529

Comencis heeft enkele webmasters …

T.B.D.

Bekijk onze vacaturepagina

Comencis werkt met een …

Wat betekend Comencis

Comencis is Catalaans. Het betekend ‘u begint’. Dit is niet gericht alleen gericht aan startende ondernemers. Maar je kunt ook beginnen aan een professionaliseringsslag, een nieuw product, een nieuwe markt, een nieuwe dienst, een nieuwe regio, …

Strategisch Partner
Creatief Bureau
Als bedrijf wilt u natuurlijk onder de aandacht komen bij de juiste doelgroep. Hoe sneller deze mensen uw product of dienst ziet, hoe groter de kans op meer omzet is. Het is daarom van groot belang dat u uw marketing & communicatie op een andere manier inzet dan uw concurrenten. Wij helpen u graag verder. Dagelijks werken we aan vele merken om een korte ROI (return on investment) te realiseren. Dit doen we door efficiënt om te gaan met content, pakkende uitingen te maken en dit zeer gericht neer te zetten op mediakanalen online en offline.
Wij hebben specialisten in huis die bekend zijn met onder meer vormgeving, ontwerpen, tekstschrijven, marketing, videoproductie, Social media en Adwords. De marketingcampagnes die we opzetten zijn effectief voor alle branches. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken welke aanpak voor jou het beste werkt.
Soms weet u heel goed wat u wilt, maar heeft u ondersteuning nodig voor het vervaardigen van middelen. Denk bijvoorbeeld aan uw branding, uw website of social media. Als Creatief

Bureau zijn wij graag een verlengde van uw eigen marketing en communicatie activiteiten. Voor eenvoudig uw visitekaartje bent u ook bij ons welkom.

Kom gerust voor uw: website(shop), relatiegeschenken, werkkleding, drukwerk, bedrijfsvideo of andere content. Ons creatieve team staat voor u klaar!

Ruim 500 klanten gingen u voor!

Comencis is groot door klein te blijven. Dit betekent schaalbaar en duurzaam. Maar dit betekent ook dat wij scherp in de markt staan. Transparantie en eerlijke prijzen heeft ons tot dusver veel ambassadeurs opgeleverd.

Ja, ik heb interesse!